Behandelingen

In verband met Covid-19 is het op dit moment alleen mogelijk om de healing op afstand te boeken...
Elk behandeling bestaat altijd uit drie delen: Probleemanalyse, Healing en Nabespreking.
Bij fysieke aanwezigheid in de praktijk duurt een behandeling altijd circa 1,5 uur.

Krachtveld Healing
Op Afstand; met Foto
Met behulp van je foto, zet ik een, specifiek op jou en je (onderliggende) problematiek een krachtveld op. Dit pas ik gedurende enige tijd op basis van energetische afstemming aan. Tijdens de healing noteer ik (gelijk aan de 'gewone healing') de inzichten.
Na afronding bel ik je met de bevindingen


Vaste prijs van € 67

Chakra Healing

Een chakra healing geeft energie en helpt je om oude emoties/ballast op te ruimen. Blokkades in je chakra’s worden bijvoorbeeld veroorzaakt door fysiek, emotioneel, of psychisch trauma (zie het plaatje). Het laten stromen van je levensenergie is dan ook fundamenteel voor je algehele gezondheid. 


Vaste prijs van € 67 

Magnified Healing

Er zijn meerdere behandelingen mogelijk met de MH energie. Voorbeelden zijn: Karmahealing, DNA healing, Chakra's uitlijnen en healen van blokkades. Het is een intensieve, relatief korte behandeling die meestal staand plaatsvindt.
Een heel krachtige manier om je heling snel een boost te geven. 

Vaste prijs van € 67 

Steenlegging en Zo

Lekker ontspannen en geheald worden? Dat kan! Alles is energie. Alles is informatie. Dat zet ik intuïtief in bij het behandelen, alsook technieken zoals Reiki, Lemurian Crystal Pillar of Light, Steen (en zo) leggingen, Stemvorken, etc.
Dit is een uitgebreide healing waarbij ik alles inzet wat ik kan


Vaste prijs van € 67