Spirituele week In Nederland - Drenthe
8 tot en met 15 juni 2018
Terugkerend thema: Leven vanuit duidelijke bakens.
Activeer het vertrouwen in jezelf en onthul kanten van jezelf die je niet eerder kende.

Elk jaar organiseer ik een spirituele week voor (beginnende en ervaren) Lichtwerkers en Aardehoeders. Kennis is geen vereiste. Ik begeleid de reis met activaties en meditaties zodat je de op jouw afgestemde triggers ontvangt. Je maakt volledig gebruik maakt van je onderbewuste kennisbronnen en innerlijke aansturing.

We zullen diverse locaties bezoeken en natuurlijk tijd in de natuur doorbrengen. Elke locatie brengt je een stapje dichter bij je Zelf en je Spirit. Het uiteindelijke resultaat? Een krachtiger Zelf!!!

Prijzen zijn op basis van B&B in een vakantiehuisje. Inclusief meditaties, activaties, bezoeken aan Krachtplaatsen, onder begeleiding van Reina Beuving.

Normale prijs € 799


In 2018 is deze reis eenmalig € 695
Wil je mee voor de kortingsprijs van € 595* per persoon?
 *Meld je dan zo snel mogelijk bij mij aan en betaal voor 31-5-2018!

 

Uitgebreidere informatie
Over het algemeen begint een weekreis op vrijdagavond en eindigt op donderdagavond.
Bij aanmelding van 2 personen kunnen de datums in onderling overleg vaak worden aangepast.

Dagindeling voor de Reis
We beginnen elke dag met Samen Zijn aan de gezamenlijk klaargemaakte ontbijttafel.
Dan volgt de gezamenlijke geleide meditatie / activatie voor de dag, waarna ik een lijst met Sleutelwoorden uitreik. Intuïtief bepaal jij met welke sleutelwoorden je die dag wilt werken. Indien je hulp nodig hebt, help ik je hier graag mee.
Dan rijden we gezamenlijk naar de Krachtplaats.
Waar de nadruk zal liggen op Je Eigen Pad lopen...
Lunch.
Ik breng jullie naar een locatie waar we zullen lunchen. Deze plek maakt verwerking/ankering van hetgeen je hebt ontvangen gemakkelijker. Ik lunch mee, dus mocht je iets willen bespreken dan kan dat natuurlijk.
Terug op de Thuislocatie.
Hier is ieder-een vrij om zijn dag af te ronden zoals hij/zij dat wil.
Er is gelegenheid om gebruik te maken van het aangeboden materiaal om je dag creatief af te ronden. Dat heeft als voordeel dat je hetgeen je die dag meegekregen hebt een (voorlopig) plaatsje kunt geven, waardoor het kan dienen als basis om de volgende dag op voort te bouwen.