Reviews Workshops

Reviews Workshop 7 Chakra's
Gewerkt met de chakra's. De onderste drie zijn opener geworden. Geeft een fijner, voller, steviger gevoel. Zeker van plan om te gaan werken met mijn chakra's om ze meer te laten stromen. Bedankt Reina."

Reviews Workshop Grip op Uittreden 

“Ik voel mij nu zelfverzekerd en heb er geen angst meer voor. Ik heb 'tools' in handen gekregen om hier gecontroleerd mee om te gaan. Dat ik hier bewust een keuze in heb. Ik ben heel blij dat mijn schoonzus mij hiervoor weer bij Reina heeft gebracht. Het was zoals altijd ontspannen, leerzaam en gezellig :) "

Reviews Workshop Munay Ki

“Na de 1e dag ben ik steviger: mannelijker geworden. Ben benieuwd wat de 2e dag brengt.”

“Veel getransformeerd, emoties losgelaten en inzichten. Moe en voldaan naar huis”

"Vandaag had ik bij de start van de dag niet helemaal in balans.
Na 3 mooie inwijdingen voel ik me best goed en meer in balans."

"Veel wakker geweest vannacht. Blijkbaar de impact van de dag al vooruit gevoeld. 3 intensieve inwijdingen. Nu moe en voldaan naar huis. Lekker slapen. :) "

"Laatste dag van de Munay Ki. 3 initiaties ontvangen. Benieuwd wat deze gaat brengen. De vorige initiaties hebben huin uitwerking gedaan, want er zijn grote dingen veranderd."

"Dankjewel voor deze mooie Munay Ki cursus. Er is veel veranderd en omgezet/ losgelaten. Ben benieuwd naar de toekomst, welke lichtwerker stappen mag ik zetten? Ook in mijn eigen proces...

Reviews Workshop Magnified Healing

"Vastlopend in de Magnified Healing. Duidelijk wat aan de hand. Helaas te lang gewacht om het op te lossen. Consult gaf de punten waar het mis is gelopen. Blij dat ik een 2e kans krijg voor correctie en om de MH weer opnieuw te mogen volgen in zijn pure zuivere vorm."

"Vandaag de vernieuwde Magnified Healing energie geactiveerd bij mezelf, en bij Pinky, mijn prachtige roze draak.
Een fantastische ervaring. Bedankt voor je begeleiding Quan Yin <3"