Reviews van een Consult Grip en Begrip

“Zo intens, zo nodig. Zoveel inzicht. Een mooi inzicht gevend consult, waar ik Reina echt voor nodig heb. Dankbaar dat ze in mijn leven is voor dit soort moeilijke momenten in mijn leven.”

“Handvaten gekregen, duidelijkheid en daardoor rust, bevestiging van eigen gevoel.”

“In progress. Fijn om met nieuwe inzichten verder te gaan.”  

"Uitgeput.Slechte dagen gehad qua rust en slaap. Nu korte metten mee gemaakt. EIGEN BAAS. EIGEN KRACHT."

"Weer grip gekregen op de situatie, verduidelijking in processen, concrete tips ontvangen om mee verder te kunnen."

"Speciaal. warm, doordringend, erg veel van opgestoken"

"Doortastend, zeer concrete en heldere adviezen. Ik ben weer een stukje verder geholpen."

"Weer verder met de reis"

"Een warm gevoel en in rust weer verder kunnen. Fijn, dankjewel Reina."

"Van galstenen naar talenten. Eindelijk de onderliggende oorzaak te pakken waarvan ik voel dat ik ermee worstelde, maar niet wist hoe in de vorm te zetten. Dankjewel Reina voor het duidelijk in de vorm zetten. Ik kan nu mijn juiste pad herpakken en handelen. Duidelijkheid en begrip."

"Inzicht gekregen waar ik vastliep, waarom ik vastliep, waar het zich in uitte. Het was een pittig consult, maar voor mij en nieuwe duidelijke weg met focus en mijn krachtpunten."

"Onderweg naar Reina om voor het lichtwerk afspraken te maken, kreeg ik tijdens het fietstochtje allerlei informatie en bij Reina aangekomen voelde ik gelijk dat er een consult nodig was. Reina, flexibel als altijd, heeft hier tijd voor gemaakt. Het was weer heftig maar mooi! Reina heeft echt alle mogelijkheden die ik maar kan bedenken. Een probleem wordt altijd opgelost. Knuffel Reina. Thanx."

"Hartchakra. Gewerkt met de 'beerput van mogelijkheden'. Weet nog niet goed wat het met me gedaan heeft. Kom ik de volgende keer op terug!"

Reviews van een FotoConsult

“Dit was een fotoconsult van mij. Reina begrijpt mij en mijn gevoelens. Hierdoor geeft ze mij en mijn moeder inzicht op wat er op het moment speelt en hoe belangrijk het is om ieder je eigen pad te kiezen en om in je eigen kracht te staan. Iedereen heeft een eigen blauwdruk in het leven.”
Jongen (10 jaar); De quote is van de moeder, die dit via helder contact van zijn zielsniveau heeft ontvangen.

"Dankjewel voor de nieuwe familie."
Meisje (7 jaar) via haar moeder

Reviews van een Kaartlezing

“Het voelt altijd goed bij Reina."

"Het heeft me weer een goed gevoel gegeven."

"Veel meer rust gekregen!"

Reviews van een Cosmic&Flower Remedie Consult

“Als extra ondersteuning had ik een Cosmic&Flower nodig. Ik trok de box zonder flesjes. Je zou het toveren kunnen noemen, maar nadat Reina de energie op de voor mij gepaste afstemming in het flesje had gebracht, voelde ik meteen wat het voor me deed.”