Spirit Reizen organiseert spirituele reizen van een week of weekend in Nederland (Noord-Holland en Drenthe), Engeland (Glastonbury), en de Belgische Ardennen (Ortho, Roche du Ardenne).

Deze reizen worden speciaal samengesteld voor de (toekomstige) Lichtwerker. Een lichtwerker is iemand die zijn/haar diensten ter beschikking stelt van het Hoger Goed van Al dat Is, Moeder Aarde en de Kosmos.

De Roep van het Lichtwerk vind je terug in het Thema van de reis, de Totemvlinder, de Activaties, en de Meditaties.
De krachtplaatsen, we bezoeken er over het algemeen elke dag wel eentje, staan zowel ten dienste van het thema, als van de lichtwerkers die deelnemen aan de reis.

Lichtwerkers en Aardehoeders zijn hooggevoelige personen (HSP-ers). Over het algemeen zullen we dan ook de activaties en meditaties op de rustige thuisbasis doen. Eenmaal aangekomen op de krachtplaats doet ieder-een zijn of haar "eigen ding".

Geen enkele reis is tot nu toe helemaal verlopen zoals oorspronkelijk gepland. Helaas kan ik dus niet langer de locaties van de krachtplaatsen te geven, omdat ze soms last-minute worden aangepast. Ik zie dat als een knipoog van de kosmos naar de regelzucht van de mens... Mocht jij je aangetrokken voelen tot een reis met Spirit Reizen, houdt hier dan terdege rekening mee. De leidraad is het thema en een gezond welvaren van de deelnemers.

Graag meer informatie over de reizen ? Je mag natuurlijk ook gewoon even bellen of mailen.

Voor reizen waarin het sjamanisme sterk vertegenwoordigt is, verwijs ik naar de facebookpagina Laika Shamanism, facebook groep Laika Shamanisme en de website www.laika-shamanism.com

Hartgroet,

Reina Gyphraime