CONSULTEN / LEVENSCOACHING

Onzeker over wat het meest geschikte consult is? Neem contact op en ik voel het voor je door.!

* Consult voor Inzicht , Begrip en Grip
Heb je last van chronische klachten? Heb je last van onverklaarbare klachten? Loop je vast in de terugkerende realiteit van alledag. Maak je dingen mee waarvan je denkt "waarom ik"? Maak je dingen mee waarvan je denkt "wat is dit nou weer"?
! Allemaal vragen waar ik een antwoord op kan geven dmv een Aurareading ;)
En tegelijkertijd zet ik een energetische healing in.
Je gaat bovendien altijd naar huis met een aantal praktische aanreikingen!
We werken tegelijkertijd aan oorzaak én gevolg. Hierdoor wordt snel resultaat geboekt. Meestal zijn één of enkele consulten al voldoende.
Sommige cliënten kiezen naderhand voor korte consultjes van ca 20 minuten om controle te houden over het pad dat ze lopen en meer duidelijkheid te krijgen over de keuzes die ze (gaan) maken.

* Ook een Fotoconsult is mogelijk
Meer inzicht in je zoon of je dochter? Nog vragen die je graag aan je dierbare overledene wilt stellen? Je weet dat je hond of je kat je iets wilt vertellen, maar wat is het toch? Een healing van een dierbare op afstand?
Dan is een fotoconsult de oplossing!
Jij bent degene die de aanreikingen krijgt. Degene op de foto krijgt tegelijkertijd een healing op afstand.

* Cosmic&Flower Remedies - DE oplossing voor jou
Er Helemaal Klaar Mee? Behoefte aan een maatje die je door een moeilijke periode helpt? 
De Cosmic&Flower druppels werken als een maatje in moeilijke tijden. Door het consult krijg je inzicht. Je krijgt een flesje met de remedie mee naar huis.en kunt de druppels meer keren innemen als je een moeilijke periode doormaakt.
Cosmic&Flower remedies kunnen heel goed ingezet worden om pijnlijke ervaringen of trauma's uit het verleden te helen, ook vanuit vorige levens. Ook bij overgevoeligheid voor indrukken (HSP), Hoofdpijn, Buikpijn, Gedrags- en leerproblemen, ADHD of autisme zijn de Cosmic&Flower remedies een fantastisch hulpmiddel.
Ik gebruik ze ook ter ondersteuning van de reïncarnatietherapie.
De remedies. Cosmic & Flower remedies zijn speciaal gemaakt voor de tijd waarin wij nu leven. Ze werden op bijzondere wijze gemaakt, met liefde en respect voor de natuur en helpende krachten uit de kosmos, ter ondersteuning voor de transformatieprocessen die veel mensen nu doormaken. Ik werk vooral met de zielsfrequenties, de Cosmic&Flower Rainbow Light Vortex, de Cosmic&Flower Release&Protection (de vroegere Stress Release) en de Egypt Healing aanschaffen.
Het consult. In het consult maken we een korte analyse waarvoor u de Cosmic&Flower nodig heeft. Vanuit intuïtief invoelen kies ik de juiste remedie uit de boxen. Hier maak ik een verdunning van. Hierna gaan we op de oorzaak van de blokkades in met behulp van de doorgegeven tekst die bij de remedie hoort. 

*Kaartlezing
Vastgestelde prijs. We stoppen pas als jij op al je vragen antwoord hebt gekregen!
Specifieke vragen, of gewoon even niet meer weten wat te doen? Je voelt zich niet helemaal happy, maar weet niet precies waar je onderbewust mee bezig bent?
De kaarten kunnen je leidraad zijn! Jij schudt de kaarten en daarmee bepaal jij waar je meer informatie over wilt en welke informatie gelezen mag worden. Bij mij kunnen ook karmische problemen / vraagstukken in kaart gebracht en gelezen worden.
De Onderbewustzijnslegging duurt ca 45 minuten. Deze legging brengt in kaart waar je onderbewust veel mee bezig bent en hoe dat je welbehagen en of welzijn blokkeert, Natuurlijk krijg je ook aanreikingen/oefeningen hoe dit aan te pakken. 
De Onderwerp kaartlegging duurt ook ca 45 minuten. Je weet waar je vragen over gaan. Je wilt bijvoorbeeld iets weten over verhuizen, je werk of de liefde. Deze legging licht een tipje van de sluier op voor de mogelijkheden van de nabije toekomst. Let wel op: deze kaartlegging betreft altijd 1 onderwerp! Wil je meer over de toekomst weten of over meerdere onderwerpen? Kies dan voor de 12 maanden legging of de uitgebreide kaartlegging. 
De 12 maanden kaartlegging duurt ca 1½ uur. In deze kaartlegging leg je de energie van elke maand bloot. Wat zijn de mogelijkheden per maand en wat de valkuilen. Natuurlijk ook nu weer een aantal aanreikingen/oefeningen om door de moeilijke periodes heen te komen.
De Uitgebreide kaartlegging duurt ca 1½ uur. Je voelt je niet helemaal happy, maar weet niet precies waarom? Dan is deze kaartlezing, of de onderbewustzijnslegging, het meest geschikt.